Verzendbeleid

1. Verzendopties

Onze webshop biedt de volgende verzendopties binnen Nederland:

  • Standaardverzending: Deze optie heeft een geschatte levertijd van 2/3 werkdagen en kost € 6,95 per bestelling.

2. Gratis Verzending

We bieden gratis standaardverzending voor bestellingen boven € 50,-. Houd er rekening mee dat dit aanbod alleen geldig is voor verzendingen binnen Nederland.

3. Internationale Verzending

Op dit moment bieden we geen internationale verzending aan. We leveren alleen binnen Nederland.

4. Levertijden

De geschatte levertijden voor onze verzendopties zijn gebaseerd op normale omstandigheden. Houd er rekening mee dat tijdens drukke periodes zoals feestdagen, vertragingen kunnen optreden. De exacte levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode.

5. Traceerbaarheid

Alle bestellingen worden geleverd met een trackingnummer, zodat u de voortgang van uw bestelling kunt volgen. U ontvangt een e-mail met het trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden.

6. Retourbeleid

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het product een retourverzoek indienen. Raadpleeg ons Retourbeleid voor gedetailleerde informatie over het retourproces, voorwaarden en kosten.

7. Verloren of Beschadigde Zendingen

In het geval dat uw bestelling verloren gaat tijdens het transport of beschadigd aankomt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen.

8. Klantenservice

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot verzending kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@slowreflector.nl

9. Bezorggebied

Wij leveren alleen binnen Nederland. We kunnen niet leveren aan postbussen of militaire adressen.